меню

Новини

Банк Кредит Дніпро надав фінансову підтримку 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, яка з початку повномасштабного вторгнення бере участь у веденні бойових дій, здійснює заходи із забезпечення національної безпеки і оборони та відстоює інтереси нашої держави.

Раді задовольнити потреби наших захисників у технічному обладнанні та лікарських засобах.

Щиро дякуємо нашим захисникам, продовжуємо працювати та разом — до Перемоги!

22 Квітня 2024

Банк Кредит Дніпро видав перший кредит за програмою єОселя у Новомосковську

Банк Кредит Дніпро видав перший кредит за Державною програмою іпотечного кредитування єОселя у Новомосковську (Дніпропетровська область). Власне житло придбала родина працівника Державної служби надзвичайних ситуацій.  Рятувальник оформив кредит по єОселі за пільговою ставкою 3% річних і став власником квартири. 

Співробітники Банку Кредит Дніпро працюють, щоб створювати нові можливості для покращення життя українців. Державна програма єОселя є одним з таких інструментів, що постійно розвивається.

18 Квітня 2024

Банк Кредит Дніпро разом з Благодійною організацією «Благодійний фонд «ПУЛЬС» розпочали низку тренінгів з тактичної медицини для військових ЗСУ. Навчання спрямоване на поглиблену підготовку особового складу за 40-годинною програмою та дає можливість підготувати бійців-рятувальників — немедичних фахівців, які могли б асистувати у наданні допомоги бойовим медикам при догляді за пораненими.

16 Квітня 2024

Банк Кредит Дніпро приєднався до Хартії з фінансової інклюзії та реінтеграції ветеранів (далі – Хартія), укладання якої ініціювали Національний банк та Європейський банк реконструкції та розвитку у межах спільного Меморандуму про взаєморозуміння.

Меморандум між НБУ та ЄБРР передбачає співпрацю установ задля забезпечення згуртованості фінансового сектора у питаннях впровадження стандартів інклюзивної діяльності та послуг, підтримки та ресоціалізації ветеранів війни в Україні.

10 Квітня 2024

Банк Кредит Дніпро отримав відзнаку за високі показники в Індексі «Компанії, дружні до родини 2023» проєкту видання The Page та Центру «Розвиток КСВ». Мета проєкту — визнати зусилля компаній у створенні підтримуючого середовища для співробітників, де сімейні цінності — важливий елемент корпоративної культури. 

Банк Кредит Дніпро — компанія, дружня до родини. Яка вона? 

— Ставить знак рівності між співробітником та його родиною. 

10 Квітня 2024

Контакти для ЗМІ

Марченко Тетяна, керівник зовнішніх та внутрішніх комунікацій
Tatyana.Marchenko@creditdnepr.com

Тарасенко Віра, директор зі стратегічних комунікацій
Vera.Tarasenko@creditdnepr.com

ОФОРМИТИ ЗАЯВКУ

* За умови його наявності